Pokud chodí na kvalitní ZŠ, kde se naučí učit, pak opravdu není 8-leté gymnázium nutné. My takovou ZŠ v okolí nemáme. A moje osobní zkušenost je taková, že jsem se celou základku nepotřebovala na učení podívat a nástupem na 4-letý gympl to byl takový šok a nápor, že jsem to málem nevybrala. Na svých dětech pozoruji podobné příznaky a je mi jasné, že by na základce zlenivěly. Navíc volíme gymnázia podle kvality a zaměření, kdyby byla možnost stejné kvality na ZŠ, nemám s tím sebemenší problém a u mladšího budu i radši.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.