Přidat odpověď
Dojanko,
já si to myslím také,protože prostě ze ZŠ odejdou ty "tahouni" a úroveň pak klesne ještě níž. U nás třeba z té původní třídy zmizel,kdo mohl. Kdo se nedostal na gympl toho rodiče přendali alespoň na jazykovku nebo jinam. To co tam zbylo je fakt bída a to nemluvím o chování,ale o prospěchu. U nás třeba byl trend,že paní učitelka poslala ty chytré děti,které měli hotovo pomáhat těm co to nemají,takže ve výsledku ti rychlejší,chytřejší nešli dopředu a ti pomalejší nešli nikam,protože za ně mnohdy práci udělali ti chytřejší spolužáci. Paní učitelka měla odfajfknuto,že práce je hotová a bylo to. Nikdo se nikam neposouval a pro ty chytřejší děti to byla nehorázná pruda. Syn se na ZŠ nikdy neučil,protože prostě nemusel,ta laťka byla tak nastavená,že to nikoho nemotivovalo .
A abych pravdu řekla,tak se stýkají kluci co přešli na gympl mezi sebou dál,ale na ZŠ za kolektivem ani nechodí asi si nemají co říct,protože jsou každý jinde.
Jak říkal synův psycholog,můj syn,když přešel na gymnázium,tak mi přišel říct,že je to super,že zpětným pohledem vidí ZŠ jako zoologickou zahradu a neskutečný chaos.
Předchozí