Ano po matuře jsem skoro půl roku a za tu dobu ani ň. Nyní jsem přez mamku která dělá uklízečku v jednom závodě, sehnala brigádu na 4 hodinky jako uklízečka v hale, mytí záchodů atd. Je to za 4 litry čistého ale možná to bude i míň prý podle metrů. No i tak každá korunka dobrá. Sice mě trochu mrzí že zatímco všechni moji bývalý spolužáci jsou buď na školách (mě nevzali) nebo mají mnohem lepší zaměstnání, já jdu uklízet ale korunky budou je to jen na 3 měsíce. No snad to bude dobrý co myslíte? Myslíte že jsem neschopná, když si nedokážu najít jinou práci a i práci uklízečky mám přez mamku?!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.