| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Insulo! Do toho se dostaneš, prosímtě... vem šanci za pačesy!! Přece nebudeš pořád dělat něco v noci, co tě nebaví... je to šance ako sviňa! Také dělám jazyky a vím, jak to vypadá, když dlouho nemluvíš, ale sama jsi říkala, že jsi si tenkrát věřila, do toho se dostaneš, fakt!! Já nesnášela telefonování, styděla jsem se, když zvonil tel., čekala jsem, až to zvedne někdo jiný. Teď volám sama a pořád skrz pracovní záležitosti. Opravdu to nevzdej, vem to místo, nech si vše vysvětlit, vše důkladně promýšlej, snaž se komunikovat hned od začátku, už teď si udělej nějaké překlady, ať se do toho dostaneš aspoň trochu, poslouchej nějaký německý text, třeba v televizi.... fakt si to ale nenech vzít!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.