Insulo, dělám práci, ve které jsem si - zvlášť po několika letech mimo (4 roky domy aj.) totálně nevěřila, navíc mám okamžitou zpětnou kontrolu - jsem učitelka na střední škola - ani jedna chyba mi není prominuta, zapálenější studenti mohou mát klidně často hlubší znalosti než já - a s velmi malinkou dušičkou jsem do toho šla - zlepšovalo se to postupně, taky jsem někdy doma brečela, ale prostě s časem to bylo lepší ... zkus si věřit a svým chybám se trochu i smát. Navíc nepotřebuješ celou škálu v němčině - postupem doby zjistíš, které fráze a obraty potřebuješ a v těch se budeš zlepšovat a budeš si jistější... já si vždycky řeknu - zvládla jsem porod, zvládnu i jiné věci.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.