Insulo, já mám skvělou zkušenost s týdenním intenzívním kurzem. Týden tam chodíš na celodenní výuku (zařadí tě do skupiny podle znalostí), učíš se od rána od 9 do 19 večer + úkol poslouchat CD večer před spaním. Zní to děsně, ale mají to pěkně strukturované, včetně odpočinkových fází. Po týdnu jsem vždycky cítila velké zlepšení, rozmluvila jsem se podobně jako bych byla v cizině. Byla jsem na angličtině i němčině. Akorát by manža musel ten týden obstarat úplně všechno kolem dětí (včetně soboty). Jestli chceš, napiš na mail, napíšu ti jméno firmy (i když jich to jistě dělá víc)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.