Martino,
takze:
1. bydlime v 1 patre a do sklepa (coz je v prizemi) - jedny schody SLYSIM, kdyz se v byte neco deje :-) - bohuzel zvukove izolace se nam nepodarilo dost dobre "vychytat"
2. s muzem jsme oba elektrikari a pripad, ze by nam doma zacala je tak "horet" zasuvka ?:-) ..mno nevim..mame pomerne novy dum :-) Ale jo, kdyby se to i stalo, tak holt je pruser no :-), ale to by asi byl, i kdyby mi dite spalo v loznici a ja byla treba v kuchyni:-) Nebo Ty jsi snad celou dobu v te stejne mistnosti, ve ktere Tve deti spi ?? :-)) Ja tedy opravdu ne:-)
3. Mno, muj starsi syn UMI mobil pouzivat jiz dlouho, takze kdyz jsou deti doma samotne, tak opravdu ZADNY problem nevidim. Stalo se mi i to, ze mi volal, jestli si muze vzit rohlik:-)
4. Martino, kdyby jsi pouzivala alespon argumenty typu: dceru nechas doma, jedes automobilem se synem a nekdo do Vas narazi, nekdo bude zraneny - tak to bych brala, ale tohle ?? Moje dcera je hodna - ma celkem predvidave chovani, opravdu si mohu dovolit ji samotnou (po dobu nejakeho odvozu syna) doma nechat , u syna jsem si tohle ve 4 letech (natoz driv) dovolit nemohla :-). Podotykam, ze kdyz odchazim, vyvesim pevnou linku a vypnu zvonek a to i kdyz dcera nespi.
5. NEVIM, co je to zakladni kriticka situace :-)) - to je ten pripad se zasuvkou :-))?
Milada
Předchozí