Ahoj holky, zdravím Siskas! Ono opravdu těch 7 let je asi dost častým pravidlem, u nás to tehdy tady bylo na prd (Evina si jistě pamatuje, bylo to tehdy, když jste byli na dov. na Šumavě). Takže se to opakuje víckrát za sebou, že bych se zase měla začít za další 4 roky "těšit" na další katastrofu?
Včera jsem udělala 2 těsta na linecký a 1 na rohlíčky, tak až přijde Honzík ze školy, budeme péct. A sežereme to hned, na Vánoce budeme mít cukroví od mamky. Na Vánoce asi udělám jen perníčky, jestli se teda dohrabu k výrobě těsta (znáte to, nejhorší je s tím začít, pak už zbytek vždycky jde sám).
Jakpak máte v Praze, sněží Vám tam? Tady včera začalo, ale až přes noc to trošku vydrželo na střechách, zem je ještě "teplá" a Tomášek je strašně zklamanej, že nejsou závěje
Mě začalo pěkně bolet v krku, taky super. K doktoru nejdu, ještě bych tam v čekárně chytila něco dalšího, zkusím jen lékárnu, tam mi poradí, co můžu užívat.
Už se mi to krátí, mám 12 dní do prvního termínu. Hlavně ne dneska, protože kdyby to byla ta holčička, tak chytne svátek i narozeniny najednou, chudák