Přidat odpověď
Andrejko, tvoje máma udělala moc ošklivou věc, je skvělé, že jste to s přítelem zvládli a podrželi se. Díky tomu jsi rychleji vyspěla a prohlédla a od ní se osamostatnila. Myslím, že maminka dostala velkou lekci, že si ji bude pamatovat a do vztahu vám nebude trapně zasahovat. Asi je těžké jí odpustit, ale každý dělá chyby a mámě bych ji odpustila. Třeba bude jinak báječná máma i babička a celý život by ti chyběla. Pozvala bych ji třeba na oslavu synkových narozenin, formulováno něco jako "pokud už se dokáže radovat se svou dcerou ze svého vnuka..."
Mimo mísu- mám dvě VŠ, dobré zaměstnání, stabilní manželství, rodinný domek splacený, manželovu maminku za zadkem, dostatečně velké auto, atd., atd, a když jsem před čtvrt rokem volala svému otci radostnou novinu, že čekáme třetí mimčo, seřval mě jak malého fracka, že jsem si zničila život a budu do smrti jen utírat dětské prdele. Řvala jsem jak kravka, bylo mi hrozně, i když vím, že selhání je jen a jen na jeho straně. Někteří rodiče prostě nesnesou, když přestanou být režiséry svých dětí.
Předchozí