| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,

je tu, prosím, někdo, kdo se rozešel se svým partnerem kvůli jeho matce?

Já už přestávám mít dost sil...můj partner vyrostl pouze s matkou, otec ji opustil ihned po početí. Matka si nikdy nenašla nikoho jiného (ani na sex, prostě měla sex jen jednou v životě), nemá kamarádky, nemá svou rodinu, plně se upnula na svého syna a krásně si v něm vybudovala pocity viny. Ona mu obětovala celý život a teď si žádá totéž od něj.

Příklady: na promoci partnera: kytky dávejte mne, protože já ho porodila, já ho obstarala, díky mně dostudoval a žije! o partnerových narozeninách: gratulujte mně, já ho musela složitě porodit a vychovat.
víkendový telefonát: ahoj, drahý XXXXXXXXXXXXXX, řekni, koho máš na světě nejradši, pověz, že je tvoje maminka nejlepší, že je to nejlepší ženská, řekni! (partnerovi je 27 let)

loni jsme měli odcestovat do daleka, matka se vyděsila, udělala hysterickou scénu, že když on odjede, ona se zde zabije....neodjeli jsme, letenky propadly...

letos jsme chtěli odjet na 14 dní na vánoce, včera udělala matinka scénu, že zůstane na vánoce sama...takže mi bylo oznámeno, že můj parnter o scény nestojí a radši odjedeme o 4 dny později....

mně neštvou ty 4 dny, ale to, že jeho maminka má prostě vždycky přednost...a zrovna teď už prostě nemůžu~n~

jsme spolu skoro pět let, nechci se s ním rozcházet kvůli jeho matce, ale mám hrůzu, jak to bude, až budeme mít dítě a ona si postaví hlavu. zbývá mi něco jiného???

díky

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.