suzanne. My mame s manzelem oba rodiny daleko vidame se tak 2-3 do roka. Nastesti tu mam sestru jinak by mi bylo hodne smutno. Nejsem moc stejskaci typ ale nekdy me to teda prepadne. Moje mamka nezavola nikdy, mejl mi napsala asi trikrat v zivote. Muj tata se ozve hodne sporadicky. Nedavno byl nemocny, nedovedela bych se to kdybych nezavolala. Takze volam a kontaktuju sama tak jednou tydne uz sem si na to zvykla. A letenky aby sem priletely taky musime se segrou koupit samy:)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.