Ahoj Míšo, tak co je nového? Já jsem momentálně na -17 kg, na váze u rodičů jsem se dostala pod magických 100 kg (navážila mi 98, ale naše váha doma mi váží tak o 2 kila víc, tak kdoví - na té váze u rodičů se proto vážím mnohem raději
Každopádně pevná vůle mě neopouští, tak snad to tak půjde i dál. Myslím si, že až se dostanu na 80 kg, tak pak už to dolů nepůjde, protože to je taková zakletá hranice, u které vždycky končím, ale i tak to bude rozhodně lepší než je to teď nebo než to bylo před 2 měsíci.
Jinak dnes nám další příbuzní přijeli slavnostně oznámit, že čekají další dítě, tak jsem to zase obrečela, ještě z toho byli celí zklamaní, že vůbec nechtěli, ale když už to je, tak se teda nedá nic dělat. Utěšuju se jenom tím, že ve svém okolí neznám prakticky nikoho, kdo by měl problémy s otěhotněním a většina ženských (podle svých slov) otěhotněla hned na první pokus, čemuž vůbec nevěřím a říkám si, že s tím, že nemůže otěhotnět se nikdo nechlubí, tak možná i spousta ženských v mém okolí mají děti až po umělém oplodnění a kdoví po kolika letech. Jinak už bych se fakt zbláznila.. všichni kolem mají a čekají děti, jenom my ne..