Piggy, neporadím ti, kde koupit, sama to teď taky řeším, ale aspoň ti napíšu kde rozhodně ne!
Já chtěla koupit troubu, varnou desku a digestoř, vybrala jsem si na stránkách www.elektrocz.com a protože jsem na zboží spěchala, hledala jsem výrobky skladem. Byla jsem úspěšná, našla všechny výrobky, které jsem chtěla skladem a dodání do 5ti dnů. Jen pro jistotu jsem ještě před objednávkou učinila mailový dotaz, zda je zboží opravdu skladem a zda mohu s touto dodací lhůtou počítat. Byla jsem ujištěna, že ano a tak jsem objednala. Zboží mělo dojít do 5ti dnů a kuchyňské studio jsem měla objednáno za 8 dnů. Když pátý den zboží nedorazilo, volala jsem do obchodu, bylo mi sděleno, že zrovna v den mojí objednávky se všechny tři výrobky vyprodaly a že je tedy museli objednat u výrobce. Na dotaz, proč mi tedy potvrdili objednávku i s termínem dodání mi bylo odpovězeno, že zaměstnanec pochybil, nic víc, žádná omluva. A když jsem se ptala, proč mi tedy nedali vědět, že se dodací lhůta prodlouží, nedokázali odpovědět vůbec. Nicméně mi slíbili, že zboží by ještě týž den od výrobce mělo dorazil k nim a že mi ho obratem posílají, abych to stihla alespoň do těch 8 dnů, kdy mělo přijít kuchyňské studio. Slečna mi slíbila, že mi druhý den zavolá a potvrdí mi, že zboží opravdu od výrobce dorazilo a je na cestě ke mně. A co myslíš? Nic, žádný telefon, žádné zboží, prostě nic. Obchod vůbec nekomunikuje! A na svých stránkách toto zboží dále prezentuje jako skladem! Objednávku samozřejmně ruším, nicméně už časově nestihnu koupit jinde, takže musím zrušit i kuchyňské studio, které má ovšem další volný termín montáže až v březnu. Takže tak!
Šťastné a veselé!