| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, nevíte někdo, jak to bude s mateřskou pro OSVČ příští rok, prosím? Já si platím pojištění nemocenských dávek už třetí rok nejvyšší sazbu, na sociálním a zdravotním platím měsíčně celkem okolo 6tisíc a tři roky jsem nemarodila, na úřadu práce jsem taky nikdy nebyla, tak mě docela mrzí, že nakonec snad ani žádnou mateřskou nedostanu. Porodný nedostanu určitě, to je jasný, mám vyšší příjem. Ale taky jako nechápu proč, je to přece za porod, rodí každá ženská, nezáleží na tom kolik vydělává nebo nevydělává ne? Ale nechápu proč nám chtějí brát i tu mateřskou i těm, kteří to platíme roky poctivě a ne, že si to jako ty „vypočítavý kozy“ doplatíme půl roku před porodem. Hlavně kvůli těmhle nám to mají sebrat, protože to radily ostatním na diskuzích na internetu, až si toho všimla sociální správa..Psali to na idnesu.
Nevíte někdo, jak to bude, s tím pojištěním nemocenských dávek příští rok? Jak se to bude platit a kolik je pak mateřská? Fakt mě to štve, kdybych se na to vyprdla a státu nic neplatila a ty prachy jsem si šetřila, tak jsem měla 36 tisíc ušetřených, takhle to vecpu zase nějakým nemakačenkům nebo "problémovým " spoluobčanům~o~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.