Berry - tak to jsem ráda, že v tom nejsem s Léňou sama, ta zase huláká, že autíko je pinavé (špinavé) a všude je špinka a ona chce domů... Navíc jsem nějako neodhadla zimní oblečení, resp. kombinézy co mám po Petíkovi prostě jsou úplně mimo velikost. Tu menší má tak tak a 98 má obrovskou, tak potřebuju sehnat nějakou kolem vel. 86-92, tak jdu guglit...
Petříka jsem si dneska nechalal doma, protože je u nás taková kalamita, že Petr ráno od sedmi do půl deváté vyhrabával auto a vyjížděl cca kolem devíti tak už malého do školky ani nevezl, děs běs...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.