| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ja teda moc volbu nemam, v praci se na paragraf moc netvari, hlidani jen za penize, tak deti chodi do skolky, dokud to jde - moje kriterium je, ze deti nesmi byt utahany, mit teplotu, mit zachvaty kasle. Rymu a obcasne zakaslani neresim. Obcas to proberu s pani ucitelkou a vzdycky me ujisti, ze v pohode. Teda az dnes mi ucitelky obou deti povidaji, ze jsou obe ditka zrala na postel. Takze jdu zitra casne rano do prace a pak s nimi k pediatrovi, chlap dorazi do prace holt pozdeji.

Kdyz jsem byla se synem doma, nechavala jsem dceru doma, ale taky ve skolce moc nepobyla. Nejvic me stve, ze kdyz je nemocny jeden, do skolky nejde nikdo, protoze nejak nema kdo vyzvedavat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.