Přidat odpověď
Ahoj,
chtela jsem se zeptat, jestli jste z Prahy a kde vas diagnostikovali. Moje skoro 3 leta dcera ma urcite ADHD. Byli jsem u psychologa, kdyz ji bylo 2.5 aten rekl, ye urcite ma poruchu pozornosti a s hzperaktivitou se uvidi. V roce umela lezt po zebriku,na svuj vek je hrozne pohybove nadana (to nam rekli psycholg), ale jesydit na trikolce nebo kole to je horor, Dvakrat slapne a uz ji to nebavi, ale to je to nejmensi. Doma porad leze po nabytku, s nicim si nehraje, u niceho nevydryi, Vsechno ji bavi asi tak 30 s a to doslova. Tento tyden jsme byli poprve ve skolce a naposled. Rekli me, ze ji tam nechteji, ze neco takoveho 20 let nevideli. Ze po vsem leze, s nicim si nehraje, ignoruje jejich povely atd. Me to prijde uz normalni, me prijdou deti co sedi u jidla, nebo si malujou proste nenormalni. Manzel tomu nechtel verit,ale ja ty ucitelky chapu. Cely den ji musela jedna hlidat.
Mimochodem uz jako mimnko nikdy jen tak nelezela, porad se v postylce prevalovala, v noci procestovala destkrat celou postylku, v naruci jsem je neudrzela, porad se osivala atd. A co nam to dal ji kazdy den uspat, to byly hodiny!!
Mame 10 mesicniho chlapecka a ja vidim ten strasny rozdil, je klidny, se vsim si vyhraje atd. Jen doufam, ze se nezmeni.
Potrebovala bych poradit nejakeho dobreho psychologa a skolku pro ADHD deti.
Dekuji
Předchozí