No já bych se spíš zeptala tebe, jak jste za ten rok od minulých Vánoc zapracovali na tom, aby syn pochopil, že dárek je dárek, má přinést radost oběma stranám-obdarovanému i dárci. Dárek je výrazem toho, že mě má někdo rád a myslí na mě (ať už je to ježíšek nebo babička). A že se někdy netrefí do mého vkusu? No i to se přece stává a synovi se to stane ještě několikrát a měl by se učit se ovládat. Ale vyřvávat si, že tohle chci a tohle ne? Nevím, ale nelíbilo by se mi, kdyby moje děti-obrazně řečeno- házely někomu dárky pod nohy. Co až se to stane jednou s tvým dárkem?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.