| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No, když už zmiňuješ toho manžela... třeba do toho nezasahuje proto, že má pocit, že není důvod.

Tady většina radí, že má zakladatelka dítěti vysvětlit, že se nemá nad dárkem od babi ofrňovat, ale já mám pocit, že tim akorát dítěti předem naočkuje, že ten dárek je blbej (což mimochodem vůbec není a klidně by se dítěti moh líbit).

Se zakladatelkou cloumaj emoce natolik, že ani není schopná napsat souvislou větu bet překlepů a my se tu bavíme o tom, jestli je nezralá babička?

Podle mě zakladatelka má problém s tchýní a když jí jde o brouka, tak nevidim jedinej důvod, proč by ho dítěti nemohla dát sama.

U nás tchýně se ptá na tipy, ale jen jako na tipy - co nakonec vybere stejně neni jistý - a mně to taky párkrát udělalo čáru přes rozpočet, protože kluci si vybíraj jen dvě až tři věci, co by chtěli, a nejsou při tom nijak nároční ani úplně konkrétní (když chce někdo třeba zavírací nůž, je mu šumák, jakej typ, takže i pro vybírajícího je tu prostor), tak mám pocit, že je škoda jim to nesplnit... tak nakonec tchýni dávám jako tip třeba rozříření Geomagu, páč vim, že když bude, budou mít děti radost, ale když nebude a dostanou třeba knížku, taky se nic neděje...
Moje mamka naopak ocení úplně konkrétní zadání, letos to zašlo tak daleko, že to nechtěla ani objednávat, takže jsem to objednala já na její adresu a ona to "jen" převezme a zaplatí...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.