Tak u nás děti píšou Ježíškovi a něco z toho vždycky dostanou. Jedné babičce zadávám velmi konkrétní tipy, druhé rovnou nakoupím a předám k zabalení, obě potom ještě přidají něco podle svého. Letos mě překvapilo, jak jsou děti ve svých přáních vytrvalé, protože některé položky, na které loni nedošlo, se znovu objevily na letošním seznamu. Já většinu života dostávala dárky naprosto mimo můj vkus(od té doby se děsím "měkkýšů"), tak si sama dávám pozor, abych vybrala hlavně podle vkusu obdarovaného a ne podle svého.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.