Mám víc než dva roky a jsem moc spokojená. Naházím tam suroviny, zapnu a moc se nestarám. Za 3 hodiny mám hotovo (kuře, vepřové, jenom hovězí chce asi tak 4 hodiny), když pomalím na větší výkon. Lepší je pomalit na slabší výkon, ale to už je čas dvojnásobný a to moc nepoužívám. A otevírat během pomalení můžu klidně, míchat taky, podle potřeby ještě přidávám suroviny atd. Čas se tím v žádném případě neprodlužuje. Mám značku Bionaire. Když je kluk nemocný, ráno mu to zapnu, odejdu do práce a on má čerstvý oběd.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.