Pomalý hrnec není určený na nějaké kulinářské speciality, ale je výhodný na jednoduchá jídla typu: Na pánvičce osmahnu maso, přehodím do pomaláče, na pánvičce osmahnu cibulku, přidám k masu, maso okořením a nechám dělat 3 hodiny. Potom už jenom přidám jíšku a je hotovo. Samozřejmě se dají dělat taky složitější jídla. Výhodou je také to, že solí minimálně a s tukem je to stejné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.