My bez něj nemůžeme existovat. Vaříme z 90 procent v něm. Maso z něj je daleko měkčí a chutnější. Zvlášť u hovězího to všichni ocení. Manželka i já máme život strašně plný, takže je pro nás ohromnou výhodou minimální čas na přípravu. Je třeba se s ním naučit pracovat, jako se vším. Ráno naházet jídlo do něj a zapnout ho. Prakticky všechna jídla v něm děláme celá, bez jakých-koliv předvařování či doupravování. Doba přípravy jídla se smrskla na pár minut. Další výhodou je, že jídlo snese i dlouhé převaření. Příchod o 2 hodiny později není průšvih. Snad jen brambory jsou lehce rozvařené. Rozhodně doporučuji pořídit některý s typu s nádobou vhodnou k zapékání a ohřívání. My ji u prvního hrnce neměli a přendávání jídel před ohřátím byla jeho jediná nevýhoda. Nám šetří strašnou spoustu času. Navíc nám jídla z něj chutnají víc a nepochybně jsou dietnější a zdravější, než při naprosté většině jiných příprav.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.