No nevím. Přestože v pomalém hrnci vaříme pár let skoro denně, tak jsme asi nikdy nic nepředsmažili ani jinak tepelně nepředupravili před nandáním do pomalého hrnce. Párkrát jsme něco na závěr zapekli. Není to potřeba pokud se nedělá celé kuře nebo kachna a člověk nemá chuť na propečenou kůžičku. Nejednoduší je do něj dát maso podlejt vodou a nechat ho udělat, nam se osvědčuje do vody přihodit nějaký masox (hodně solíme) a pokud jsme doma tak cca v půlce doby zvednout maso a dát pod něj brambory, případně rýži.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.