| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jsem čerstvě po druhém porodu, který bych úplně přirozeným nenazvala, ale hodně se tomu (narozdíl od prvního) blížil. Pomohlo mi si sepsat porodní plán, ale brát to tak, že si nemůžu vše naplánovat. Když už jsem měla bolesti strašné a asistentka mi řekla, že kdyby mi píchli vodu, do 30 minut porodím, tak jsem je nechala a do 30 minut jsem porodila, dítě 4.27 Kg. Nástřih na 3 stehy teda byl, ale za pět dní jsem o něm nevěděla, jestli bych se bez něho nějak hodně roztrhla těžko říct, ale nechtěla jsem to riskovat. Důležitá pro mě byla komunikace. A je fakt, že rodit na zádech a ještě poslouchat, že bych si měla držet nohy nahoře a přitahovat bradu k hrudi bylo jak špatný vtip ~q~ Tak držím palce, ať se porod vydaří ~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.