| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Než dočtu - u témeř každého (i neintervenovaného) porodu přichází mezi první a druhou dobou proodní okamžik, který nazvala moje kamarádka výstižně "fáze sta kurev". Sousta rodiček má v tu chvíli pocit, že už to nevydrží, rozpadne se, umře, pro někoho je to fáze temnoty, že to nikdy neskončí, někdo to prochází nadávkami ... Je to zcela normální kus normálního porodu a brzu přejde a nastane "jízda" druhé fáze.

Mám za sebou dva kompletně neintervenované porody, které jsem si řídila sama. Pocit, že absolutně nestíhám tempo, jsem měla hlavně u velmi rychlého třetího, pamatujuu se, jak jsem vydechla "potřebuju pauzu" ... a ona přišla, kontrakce na chvíli polevily, nabrala jsem dech a pak už se jelo do finále.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.