| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Když o tom tak přemýšlím - je toho opravdu málo. Jem někdy vzteklá, to je spíš vlastnost, po tátovi. Nic s tím nenadělám, je to očistné, když vybuchnu - a třeba na děti to skvěle platí. Máma je ten typ co mlčí ale užírá se a to by mě zabilo. Celkově bych řekla, že to vedu tak nějak "úplně mimo". Doma bývalo tu a tam napjato, i hádka, máma navíc nervák... Ne něco extrémního, ale dobře mi to nedělalo. Preferuju nci extra neřešit, buď vybuchnu hned (a považuju za vyřešené) nebo věci "zvenčí" nechávám vyhnít. Myslím, že to tak mám rodina MM a asi s evíc přibližuju jim ~;). Zlatá tchýňka, je tak v klidu, potěší, povzbudí, neřeší. Máma naopak nervačí, sýčkuje ~a~. Mám trochu tendenci tu a tam být nervní, tím spíš je pro mě balzámem prostředí klidné, kde se prostě věci plynou. Nervování se kvůli binci v bytě (s našima 4 dárečkama skončím a už je bordel na druhém konci znova, že ano), kvůli všemu, kvůli svátkům a narozkám, dárkům. Tedy jsme to skoro odbourali, jasně že děti něco dostanou - ale abych se urážela že mi nikdo nepopřál ke dni matek (a to se stává, že je lehké dusno) ~d~. Ten ležérní klidně plynoucí život je pro mě opravdu přijatelnější ~t~.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.