Odmítnout bych uměla, kdybych si hledala placenou paní na hlídání. Pokud ale hledám náhradní babičku tak, aby to bylo jí i nám pro potěšení a ne jako zaměstnavatel-zaměstnanec, bylo by mi to fakt nepříjemné. Naštěstí to řešit nemusím :-)) moje máma je už rok v důchodu a tak mi holky (4,5 a 2,5) pohlídá, pokud jsou lehce nemocné, tak nemusím zůstávat z práce doma. Jenom je nechce nikdy hlídat obě najednou, pouze po jedné :-(( Ony se totiž pořád pošťuchují a hádají a babičk ana to nemá nervy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.