Přidat odpověď
No Janiko, SNAŽILA bych se toho dožít!! s pomocí právníka, soudních znalců a podobně firmu dohnat k odpovědnosti...protože dnes sice sníh taje, ale zítra může mrznou a veškrá voda, která bude vystavena bod bod mrazu hezky zmrzne, zvětší svůj objem a tím si hezky ty skulinky a mikrotrhlinky zvětší, potrhá se další kus izolace a pak zase přijde obleva a vody bude víc....hele promiń jsem trošku sarkastická, ale strašně mě vytáčí nesolidnost stavbeních firem (taky jsme stavěli, díku bohu víc svépomocí, takže ty "neumětele" jsme využívali co nejméně), pak mě vytáčí terasy a balkony na barákách (vždycky průser.....obrovský tepelný most do domu a špatně se to izoluje a nikdy na ně stejnak nikdo nevyleze, maximálně se tam sušší prádlo...mluvím teda o RD,ale i u bytovek to nebude o moc jiné, většinou výhled na ulici nebo přes ulici do dalších balkonů, co by tam člověk dělal), a pak mě trochu vytáčí laxnost......my bychom terasu už opravili, protože víme že zatékání může udělat další neplechu. Ale chápu, že je to otázka finanční, šikovnosti a firem... tak se předem omlouvám.
Předchozí