| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Pan Dolejš jde k ústavnímu soudu

Stáňo,

takže jestli ti dobře rozumím, pokud mě někdo poškodí tím, že porušil zákon (a tím neplacení alimentů, jestli sis nevšimla, tak Lukášův otec na něj neplatí ŽÁDNÉ alimenty, nejen ty zvýšené) tak si mám místo toho, abych se právní cestou domohla toho, na co mám nárok, radši kleknout na kolena a modlit se? Vždyť on by se chudák z toho taky mohl zhroutit.

Co na tom, že se Daniela sama stará o synka a kandidát na zhroucení je tedy spíš ona. Co na tom, že ona si své povinnosti plní na 250 %, kdežto "otec" se na ně úplně vykašlal.

A to s tím prostěradlem (mimochodem na takovou pámbíčkářku jako jsi ty dost nechutné přirovnání), jak moc myslíš, že je pravděpodobné, že máma od dvouměsíčního dítěte od sebe sama odežene jeho milujícího a vzorného otce, v době, kdy ho potřebuje snad nejvíc? Nebo je spíš pravděpodobnější, že se ten "otec" sebere a odejde sám od sebe, protože s manželkou nic není a s dítětem je moc práce?

Z tvého příspěvku mi vyplývá jediné - podpora těch, kteří kašlou na svoje povinnosti a mají natolik drzé čelo a silný žaludek, že si nic nedělají ani ze soudů. Domoci se práva na těchto lidech je o nervy, to je snad jediná pravdivá věc, co jsi napsala. ALe tvůj závěr vypadá takto:

- když je to tak těžké, tak je lépe to vzdát
- ten, kdo se i přes obtíže pokouší prosadit spravedlnost, by to neměl dělat, protože jinak je ten špatný
- tudíž nejúspěšnější bude ten, kdo je nejvíc nestydatý a dokáže se nejnepříjemněji příčit.

Takhle nějak jsi to myslela? Holky mají pravdu, i mně je z tebe na blití.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.