amorek....ale teda....jestli ma rad jine vune, nech ho pri nich.....me manzel stale kupuje vune, co se libi jemu /tezke vune/ a ja z nich padam na hubu.....ja prevonim i kvetouci louku, fakt.....takze to dospelo tak daleko, ze kdyz jsem zjistila, ze mi chce zase minuly mesic neco koupit, predbehla jsem ho a vybrala si sama....ja uz na ty jeho smrady fakt nemam silu...jednou vybiral se mnou a tak jsem to dostavala nekolik let, asi se mu to uz omrzelo...... takze za me osobne...koupila bych mu to, co ma rad.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.