| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Helčo, moc děkuju my máme ještě bráchy 4 a 2,5 ...

Bydlíme v bytě, tedy je to v zahradě a v přízemí, ale co se prostoru týká 70m2.

Moc bych poprosila jestli jde nějak stručně rozdíl mezi Bratrskou a Craným mimo AJ ta mne zrovna nečiní problém, kluci na AJ chodí a nejstarší bude i když budem kmenově v Bratrské. Co se vzdálenosti týká je nám to jedno, co logistiky asi je na tom Bratrská lépe, můžem bráchy odložit u babi v Pze. To co mně zajímá je podpora rodičů a potom také kontakty ostatních domácích žáků ...

díky moc

Žlutásku já nemám možnost dát ho do školy "na zkušenou" odstěhvali jsme se z Phy k Dobříši, mohli bychom tam dojíždět, jsou tam dvě školy, do žádné z nich ho dát ale nechci ani na zkoušku ... asi bychom ho mohli nějaký omezený čas vozit do Bratrské, nebo do Vraného, ale přijde mi to jako neúměrná zátěž nejen pro něj, ale i pro ostatní členy rodiny ... takže jsem smířená s tou "nevolbou" nicméně nerozhoduju se přeci na celých 5 let, vždy jde tohle rozhodnutí revidova a asi bych to dělala i jen kvůli sobě a za sebe, takže v tom nevdím žádné "fatální rozhodování"

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.