| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zdravím a přeju krásný nedělní večer. V květnu jsem nastoupila po pěti letech RD opět do práce. Vrátila jsem se ke stejnému zaměstnavateli, ale bohužel na úplně jinou pozici, která neodpovídá mé kvalifikaci. Protože musíme živit děti a bez mého platu bychom to jen těžko zvládli, zatím jsem zůstala. Hledám si nové místo, ale momentálně jsem v koncích. Inzeráty, na které bych mohla reagovat, prostě nejsou. Když už jsem na nějakou pozici měla kvalifikaci, ani mne nepozvali na pohovor. Nevím proč. Už si říkám, že na to fakt nemám, že stojím za prd. Jsem tlustá a je mi asi souzeno už jen makat ve skladu. Před tím jsem dělala sekretářku a pak účetní. No trošku sešup. Je mi jasné, že spousta lidí by byla za takovou práci vděčná, ale já jaksi čekala od života víc. Ptala jsem se i známých, ale nikdo o ničem neví a abych mohla dělat účetní na živnosťák, na to si netroufám.A tak se vás, které jste byly po RD bez práce, ptám, po jaké době a jak vám to nakonec vyšlo? Doufám, že mi dodáte aspoň trochu optimismu, že je nakonec možné najít práci, kterou lze kombinovat s péčí o děti. Omlouvám se za dlouhý příspěvek, asi jsem se potřebovala i trochu vypsat, protože doma už s tím nechci prudit. Díky, díky Hela

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.