| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já si zas myslím, že je dobře, že to řešíš. Určitě buď připravená. Taky jsem to řešila. Měla jsem relativně rychlý první porod (to jsem ale bydlela přímo vedle porodnice ~:-D )a i u druhého riziko a hrozili, že to bude rychlovka. Moc jsem jim nevěřila ~;) říkala jsem si, že míň jak 30-40 min. to snad nebude, že se to stíhá. Ale připravená jsem byla - prostěradlo, ručníky, deku, gumu na pupečník, vyvařené nůžky ... stále nabitý telefon. Vše vytištěné na papíře už nevím z jakého serveru, prostě jsem si vygooglila překotný porod a porod doma. Plus plán, co se starším - dvouletým - dítětem. Jo a zapracovala jsem na sobě a věřila, že to s Boží pomocí zvládnu (u prvního porodu jsem měla určité komplikace s dělohou). No a kdyby si mě nenechali v porodnici na pravidelné kontrole, tak bych opravdu buď porodila doma nebo v metru nebo já nevím. Kontrakce jsem totiž podle monitoru měla, ale vůbec jsem je necítila. Po prasknutí vody jsem měla jednu bolestivou kontrakci a malá byla na světě. Kdo jste měl dlouhý porod, nemusíte závidět, zase jsem si obě těhu poctivě odležela, vše má svoje nevýhody.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.