Přidat odpověď
Nesmíš si to ale představovat stejně jako v posteli :)
O orgasmickém porodu jsem slyšela až poté co jsem ho asi zažila, a pomohla mi k tomu jedna věta z přednášky o porodu - že porod je završení sexuality ženy - tehdy mě to nijak neoslovilo. Porod pak byl velice zdlouhavý, tableta, oxytocin, dítě pořád nešlo ven, už nade mnou stáli se skalpelem a kleštěma a řešili, že jestli ani při téhle kontrakci nevyleze, budou muset zasáhnout.
V tu chvíli se mi vybavila ta věta a já zkusila zatlačit jinak, zatnout prostě nějak svaly tak, jak to při sexu často musím udělat, abych si k orgasmu dopomohla - a ejhle, tan tlak asi malého nasměroval konečně ven, ještě jak to tělíčko táhli ven, to byl dobrý bonus :) (méně už to, že už byl přidušený a netlouklo mu srdíčko, naštěstí ho zachránili a je bez následků).
Při druhém porodu jsme se na to vysloveně těšila, že jako bude posldní orgasmus před šestinedělím ( v mém případě spíš sedminedělím)...ale jaksi se to nekonalo, možná proto, že mě nenastřihli a já se trhala, to tak bolelo, že na nějaké orgasmické pocity jsem neměla náladu - ale dítě zdravé, nepřidušené :)
Tož tak :)
Předchozí