chápu tvoje obavy, když jste se tak snažili. Já jsem měla celý těhotenství u obou dětí masivní infekci zlatý stafylokokem na kůži prakticky všude po těle. Obě moje děti jsou sice astmatici- ale nemusí to souviset. Prostě takový prostý nachlazení je podle mě banalita, zažije to skoro každá maminka, nechci to zjednodušovat, ale opravdu to co jsem měla já bylo brutální- sice jsem po porodu nemohla kojit, ale jinak se děti narodily zdravé, jen měly trochu nižší por. hmotnost- 2,7 kg dcera a 3 kg syn.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.