a ještě jsem ti chtěla moc pogratulovat k těhotenství. Když jsem zjistila, že jsem těhotná, v duchu jsem si vždycky promluvila s tím miminkem- ať s námi zůstane, že se na něj šííííleně těšíme a budeme ho milovat. A byla jsem přesvědčená, že moje těhotenství je v pořádku a nic se nestane- což se nakonec ukázalo být pravda. Tak si to představ podobně a odevzdej to osudu, určitě to dobře dopadne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.