| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,
moje druha dcera zacala mit afekty kdyz ji bylo 7 mesicu. Nejprve to zacalo jen pri padu, nejcasteji na hlavu, pak i pri vztekani. Byla totalni zavislak a nekdo pise, stale nosti dite, ale kdyz mate jeste druhe dite, tak to proste nejde. Kdyz byl Ane asi rok nebo tak nejak, potrebovala jsem se obleknout, drzel ji manzel a ona se dostala do afektu, pac chtela ke mne, nejen ze omdlela, ale dostala pak krece, byla zesinala, oci v sloup, telo jen cukalo, nereagovala na nic. Trvalo to dobrou minutu, volali jsme zachranku, polili ji vodou, vysprchovali ji vodou, nezabralo nic. Jeste ted mi jde husi kuze.. odvezla nas sanita.. eeg, ekg, vsechno... a vysledek.. afektivni zachvat.. silny.. Moc dlouhy nedostatek kysliku v mozku..Do cca dvou roku mela afekty urcite ob den, spis kazdy den.. ty krece uz tedy nikdy.. Ted je ji neco pres tri. Kdyz je unavena a hodne se vzteka, nebo se hodne bouchne, omdli.

Neni zadna dobra rada, nejde takovemu diteti vyhovet ve vsem. Proste nelze, nerealiziovatelne. Ne, kdyz mate jeste jedno dite, manzela, domacnost.. nelze.. A neni to ani k dobru. Pomaha mit po ruce vodu - my meli s sebou vzdy takovou tu flasku Rajec - kdyz to zacalo, strikla jsem ji do obliceje, nekdy to pomohlo, ale pri afektu po padu ne. Neurolozka mi rekla, ze tyto deti jsou obvykle docela chytre, jen proste nemaji dokonalou nervovou soustavu, nebo to jsou proste geny.

Radim vydrzet, obrnit se, nemit z toho strach.. neustupovat zbytecne, ale taky se nenechat lehce vytocit

Ale jeste ted, kdyz mi omdli je to hrozny zazitek.. kdyz se to stane mezi lidmi, jako pred tydnem pod jezdicima schodama v nakupaku, protoze jsem ji neumoznila na jezdicich schodech jet v predklonu, a ona proste dole lehla jak mrtvola tvari dolu.. lidi se divaji, ty tam sedis na bobku, v naruci ji drzis jak hadrovou panenku.. je to hnus fialovej..

JO, jeste pomaha dite polozit co nejdriv na zada, dat mu nohy nahoru.. aby se mozek prokrvil..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.