Hrachovku vařím z loupaného půleného žlutého hrachu (250 g) , den předem namočit, pak uvařit, stačí jen rozmixovat, přidat bujón, zahustit jíškou, kořením majoránkou a česnekem, přidávám uzeninu a nakonec trochu mléka, šla by i sladká smetana.
U nás se na ŠD nejí, tady ten zvyk není, ale dělám ji dost často jen tak.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.