To by mě zajímalo, jsou na to nějaké studie, jak se kdo dívá na délku vlasů? Já naopak mám předem trochu nedůvěru k lidem krátkovlasým. Dlouhovlasým lidem důvěřuju, protože jsou ve svých postojích stálí. Stalo se mi už mockrát, že jsem viděla někoho ze svých známých (bez ohledu na pohlaví), že provedli radikální sestřih a po něm hned následovala radikální životní změna. Můj muž je dlouhovlasý a čistotný až běda. Denně se po příchodu z práce vykoupe a umyje vlasy. Švagr má krásné pěstěné lokny do půl zad, je to jasnej metrosexuál. V bance jsem měla kolegu s culíkem. Prostě nějak tyhle předsudky nechápu. Osobně by mě spíš odpudil člověk, co vypadá jako skin, ale jako personalistka bych se snažila být maximálně objektivní a hleděla bych na pracovní schopnosti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.