Promiň, ale plácáš hlouposti. Přivést na svět člověka je přirozená, ale mimořádná věc a stojí to nějakou námahu, kterou tělo musí vynaložit, a ta námaha a s ní spojená bolest má svůj smysl. Já se rozhodně za nic netrestám, méněcenná si nepřipadám už vůbec, spíš naopak, jsem na sebe velmi pyšná, že jsem děti porodila, ale tu bolest (i když byla nesnesitelná a byla jsem z ní chvílemi hysterická) bych od toho nijak uměle oddělit nechtěla. Byl to pro mne silný zážitek mimo jiné pro ten kontrast šílené bolesti a námahy a následného neopakovatelně krásného pocitu z novorozeného miminka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.