Přidat odpověď
tak hele, ale naposled, jo?
Jedu takhle vecir z prace tramvaji a tam sedi mimo jine babka, bezdomovec, jina babka a nejakej otrapa se švédskejma holema. Bezdomovec začal hrozně kašlat. Babka tak napůl nahlas říká: fuj, ani si nedá ruku před pusu, to je hrozný.... v tom povstal chlap s holema a začal babku mlátit po hlavě za výkřiků: ty hnusná děvko, krávo, kurvo...atp.....
tak na to chvíli koukám, jak se všichni koukají a jdu mu říct, ať nechá paní bejt...tak začal mlátit berlema po hlavě mne....lidi stále hledí.....Ťukám na řidičku tramvaje, ať vysílačkou někoho zavolá...baba zabouchla dveře s tím, že nic neslyší....
CHlap nás stále mlátí, lidi hledí....tak volám 158 s tím, že jedem tou a tou tramvají, jsme na téhle zastávce a mlátí nás tu chlap....za chvíli FAKT houkačka a za náma auto, když jsme zastavili na zastávce, policisti také.
Ovšem řidička tramvaje pravděpodobně usoudila, že jsem jí napráskala a rozhodla se, že policii UJEDE.
Nastala tedy brutální komická situace, kdy tramvaj prchá nočními uličkami Prahy před policejním autem s houkačkou, zatímco uvnitř nás mlátí chlap berlema řve, že jsem hnusná kurva....
no.....takže.....policajti na příští zastávce předjeli a zablokovali tramvaj a vlítli dovnitř.
říkám: to jsem vás volala já, tady pán mne mlátí a nadává, že jsem kurva. pán: to není pravda, ty píčo!!!! Teprve poté se lidé probrali a začali na pána žalovat. Pán byl společnými silami 3 policistů vytažen z tramvaje a odvezen neznámo kam...
tím končí historka
Předchozí