Mne u Apolinare loni odmitli pri vahovem odhadu do 3.5kg s KP porodit prirozene. Dr. rekl, ze to proste nechce riskovat - pravda, cekali jsem na maleho 5let.. Byl to muj 2. porod a verila jsem si. Nakonec jsem byla rada. I pri sekci byl manzel se mnou na sale a ja vzhuru. Jiank jsem ho mela KP do 36tt, pak se pretocil a v 38+6 sel zpatky do KP, ktery nebyl poradne dotoceny, spise slo o prisnou polohu. Cviky zadne nezabirali, chodila jsem i ke sve fyzioterapeutce, ale nic.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.