| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nevím kde začít, od 13 let sem žila sama s otcem, matka se s ním rozvedla, protože hrál automaty a byl agresivní, bylo běžné že tam každý měsíc nechal výplatu. Ale na mě byl hodný a nevím proč měla sem ho ráda a rozhodla sem se s ním zůstat aby ho tenkrát mamka nevyhodila z obecního bytu, prostě když sem tam s ním zůstala tak mu ho nechala a odstěhovala se s bráchem za novým přítelem, nyní manželem. Samozřejmě tím veškeré její problémy padly na mě, takže každý měsíc se opakovalo to, že sem otce musela hlídat když měl výplatu a jít s ním zaplatit aspon složenky za nájem atd. no a zbytek většinou prohrál v automatech. Pak přišel dom a vylíval si zlost na mě, ne fyzicky ale psychicky, sprostě mi nadával, že sem piča apod. No dost sem si to vyžrala. Vysvobození pro mě bylo, když se odstěhoval za jeho přítelkyní a já začala žít s přítelem, máme miminko a sme štastní.
Tu přítelkyni si našel, když s automatama přestal, což bylo asi poslední rok, když sme spolu bydleli, tak sem si myslela že konečně začal žít normálně a ted asi po čtyřech letech mi dneska napsala přítelkyně jeho(moc hodná a tohle si nezaslouží), že odešel ráno v deset nakoupit a přišel ted, začal jí nadávat že je mrcha, piča atd. kopat do dveří, že ju nesnaší, tak že ted brečí a je jí to moc líto. Sou už přece jenom starší a prý si myslela že už budou navždy spolu a sama prý ten byt taky neutáhne. Tata nemá taky kam jít. Ona určitě neví že hraje automaty, ale mě je to naprosto jasný že byl hrát, protože tak dlouho by na pivě nebyl-nemá žádný kamarády, a hlavně měl depku z toho že prohrál výplatu, tak proto jí nadával.

Tak to na mě úplně padlo, chtěla sem mu zítra napsat, že pokud se tak bude chovat nadále tak s ním vztahy ukončím, ale ona mi psala, že mu to hlavně nemám říkat, že by jí za to nadával.

Kdo přečetl až se tak děkuju. Nečekám nějaké rady, ono ani poradit snad nejde, ale podporu.~n~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.