gabča, u nás je to nemlich to stejný, včera dokonce manžel řekl, proč se tu furt řve, že jsme děsně uřvaná domácnost, řvala skoro čtyřleťanda, že jí osmileťák cosi vyved (ale ona má ADHD - poruchu chování a prostě řve furt a kvůli všemu - ne brečí, prostě ječí a do toho řval kojenec 6měsíců a já ze srandy s nima.)
a včera jsem spohlavkovala nejstaršího a pak mi to bylo hrozně líto, ale měl hlídat 6timěsícního bráchu, který záměrně byl na zemi, páč už leze a plazí se závratnou rychlostí a už ráno skočil manželovi z postele a syn ho měl hlídat snad pět minut a on ho ze země zvedl na postel a nehlídal a malej samozřejmě spadnul, tak jsem byla tak napružená, že ač je normálně nebiju tak sem mu vlepila dva takový záhlavnce až se chudák počůral, ale eště dneska se mi omlouval, že je hloupej, že ho na tu postel dávat neměl a že je moc rád, že se mu nic nestalo a do toho sem se ráno pohádala s manželem - protože já už třetí měsíc nespím, mimčo prostě bojkotuje spánek a balím tady do noci dárky a on dodělá dárek pro cizí dítě - nainstaluje PC a místo, aby mi šel pomoct s balením dárků, abych to nedělala do půlnoci, tak si lehne k televizi a to nemluvím o tom, že všecvhny dárky vymýšlím, kupuju a balím já a to i včetně jeho rodiny a taky dárky od jeho mámy pro naše děti - vyberu, zabalím a v podstatě jí naservíruju až pod nos aby děti něco dostaly a nemám od ní ještě ani peníze.. tož asi tak.. a on mi na to řek, že všechno co dělá, prej dělá špatně - jako naráží tím na moji kritiku, která se ale nekoná, co dělá vůbec nekomentuji, - tedy pokud nepočítám pochvalu a tak sem mu na to řekla, jak může něco dělat špatně, když nedělá vůbec nic a jak můžeme mít vánoce v klidu a míru, když já jsem nevyspalá, předřená a na všechno sama a že za deset let co jsme spolu se mu povedlo mi vánoce znechutit, ač jsem je vždy velice milovala
takže nejsi sama, děti sem vzala provětrat, jsou o moc hodnější, pošlu je teď trochu poklidit s v pokoji, pudu dát vařit brambory na salát a přijede mamča, moje, tak chvíli pokecáme dáme cukroví a bude zase líp ..
syn včera říkal, že se nemůže dočkat.. až přijde ježíšek a já popravdě se nemůžu bohužel dočkat, až to bude za mnou