Pokud němáš smlouvu nebo směnku, tak se obávám, že máš asi smůlu. Půjčování peněz vnáší mezi lidi spíše problémy. Já jsem jednou půjčila kamarádce. Bylo to pár korun, asi 3000, ale nakonec jsem si o ně musela velice důrazně požádat a už to pak mezi náma nebylo ono. Naopak já sama jsem se jednou ocitla v situaci, kdy jsem si musela půjčit od jiné kamarádky a každý měsíc v době výplaty jsem poctivě splácela, i kdybych se měla pást. Takže je to o lidech. A na větší obnos vždy papír, i kdyby to byla nejbližší rodina.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.