| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Morunko, nejsi bez šance.
1. Peníze šly z účtu na účet.
2. Ofotila bych si SMSku (něbo bych ji nechala trvale v mobilu), kde tě žádá o číslo účtu. To je cenná věc, to je totiž uznání dluhu. Pokud se něco nezměnilo, platí to 10 let od uznání, takže pro soud by to mohlo mít právní platnost.
3. Upomenula bych ho písemně s doručenkou.
4. Zažádala bych o vydání platebního rozkazu.
5. Poté by následovala exekuce. Tam je NUTNÉ, abys byla PRVNÍ!!! Stejně tě předběhne stát, zdravotní pojišťovna, sociální pojištění a další dle zákona, ale třeba něco zbyde. Především bych začala hned!! Jakékoli čekání dost snižuje šanci na úspěch.
Půjčování v rodině je nejhorší. Já taky v rodině věřila, ale fakt je, že rodina si půjčí a nějaké vracení ji srdečně nezajímá. Mně takhle dluží bratránek už více let. ze 20.000 mi loni poslal 1.000,- Kč a od té doby zase nic. Asi čeká, že mu to prominu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.