stejně jako Zerat - máme asi 4 obrázky po 1000 ks v euroklipu - pokud je euroklip větší nevadí - při nákupu je na skle bílý papír s nějakým potiskem, otočím a dávam jako podklad pod obrázek, abych měla bílé okraje.... lepené nejsou, ale popravdě si neumím představit že bych je skládala znovu, už by mě to asi nebavilo...
puzzle skládám na sololitové desce o něco větší než je obrázek a mám jednu i na přikrytí, v nich mám dírky stejné jako na euroklipu, takže je můžu kdykoliv strčit na skříň a nechat je tam třeba 2 měsíc než bude nálada nebo čas.... když je složeno, tak je z toho jen přesuju na euroklip a pověsím
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.