| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já, co se týče mateřství, jednám dost instiktivně a vůbec jsem nestálo o to, mít po porodu děti na břiše, dávat je přisát (stejně se to nezdařilo ani v jednom případě). Po obou porodech jsem požádala o to, aby děti strávily první noc beze mne. Jakto, že mé instikty nevyžadovaly bonding minimálně prvních 12 hodin po porodu? Já si myslím, že porod byl tak silný zážitek, že jsem si ho prostě chtěla v klidu zpracovat a také si tělo řeklo o odpočinek. Tu opojnou mateřskou lásku jsem ucítila prakticky hned, co mi děti ráno přivezli (na sále jsem to necítila vůbec) a mléko se mi spustilo také perfektně.

Tak si říkám, co by se stalo, kdyby mi byl bonding vnucen proti mé vůli? Máte někdo podobný zážitek?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.