Liško a nemělo by to být o svobodě rozhodnutí? Pokud ho budu chtít mít hned u sebe (já třeba neměla po porodu problém vstát, neomdlívala jsem,takže jsem se o dítě byla schopna starat skoro hned) tak ho mít bude a pokud ho bude chtít mít na sesterně s dudlíkem tak to bude? Mě teda (ač v té době jsem o bondingu nevěděla nic) vadilo odnesení "na dvě hodniny" bývala bych ho chtěl mít u sebe.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.